RAAMBEKLEDING

Hoogwaardige gordijnen, rol-, vouw-, optrek- en schuifsystemen, en jaloezieën in allerhande systemen, stoffen en tendensen, van licht en luchtig tot statig en geraffineerd. Mogelijkheid tot retouche en plaatsing op maat.

VLOERBEKLEDING

Tijdelijke en permanente vloerbekleding in de vorm van los of vast tapijt en traplopers met keuze uit een waaier aan stijlen en toepassingen. Mogelijkheid tot plaatsing op maat.

MUURBEKLEDING

Behangpapier en wandbekleding die de akoestische en esthetische beleving van een ruimte inkleden met diverse materies en materialen. Mogelijkheid tot plaatsing op maat.

MEUBILAIR

Naast de mogelijkheid om meubels te (her)stofferen, biedt Leda 41 een selectie aan van tijdloze en hedendaagse meubels van Italiaanse en Engelse makelij, gestoffeerd met unieke materie op maat van elk individueel meubel.

UW IDEE UIT STOF

Met stoffen als uitgangspunt verzamelt Leda 41 een rijke verscheidenheid aan premium textielkeuzes voor allerhande woon- en werktoepassingen. Er is mogelijkheid tot (her)stoffering naar wens. Elk project vertrekt vanuit een vraag die oplossingsgericht aangepakt wordt, en naargelang de probleemstelling geeft Leda 41 een persoonlijk stijl- en kleuradvies.

INTERIEUR- & KLEURADVIES

Met behulp van onze in-house interieurvormgeefster gaan we verder dan onze hoofdbezigheid, zodat we naargelang de eisen van het specifieke project een totaalinterieur kunnen uitwerken.

OBJECTEN

Een gecureerd aanbod van accessoires en kussens, die in het verlengde liggen van het eigenzinnige textieluniversum dat aan de basis ligt van Leda 41.

RAILS & ACCESSOIRES

Elegante en functionele gordijnroedes, gordijnrails en toebehoren die garant staan voor een geruisloze en soepel gebruik van gordijnen en jaloezieën. Advies en plaatsing op maat.

ONDERHOUD & HERSTEL

Een kwalitatief interieur is een lang leven beschoren. Daarom zet Leda 41 in op duurzame oplossingen en leent ze haar expertise aan het onderhoud en de herstelling van installaties, meubels en textiel in het eigen atelier.