Hoe gaat Leda 41 te werk?

Ons team komt graag bij u over de vloer voor persoonlijk en op maat gesneden advies. Tijdens een eerste afspraak meten we zorgvuldig alles op en nemen we de tijd om samen uw project in detail te bekijken en te ontleden. Deel gerust op voorhand uw ideeën met ons, dan nemen we alvast enkele passende stofstalen mee.

Op basis van deze gegevens maken we een voorstel op maat op en stellen we een bijhorende offerte op. Indien u twijfelt, kan u steeds in onze showroom terecht voor bijkomende details of advies. Wij helpen u dan graag verder met uw keuze.

If you agree with the price quotation, we’ll ask you for an advance. After receiving the advance payment we’ll place the order.

 

Hoeveel bedraagt de kostprijs?

Onze offertes worden net als onze stoffen op maat van uw project uitgewerkt. Leda 41 streeft de hoogste kwaliteit na en kiest voor rijke materialen; deze hoogwaardige keuzes gaan gepaard met een overeenkomende prijscategorie, al proberen wij tegelijk steeds een voorstel op maat van uw budget uit te werken.

Kom gerust langs in onze showroom indien u graag vooraf een idee heeft van de kostprijs van uw project. Aan de hand van een foto en de bijhorende afmetingen van uw ramen of meubelstukken, kunnen we u alvast een waarheidsgetrouwe inschatting meegeven.

 

Wat is de levertermijn?

Indien u enkel stof of behang bestelt, en deze op voorraad is, kan u zich verwachten aan een levertermijn van een à twee weken. Voor geconfectioneerde producten en rol- en optreksystemen bedraagt de normale levertermijn zes tot acht weken. Voor tapijten kan het iets langer duren afhankelijk van de wijze waarop ze gemaakt worden.

 

Kan ik stalen uitlenen?

Ja. Het is steeds mogelijk om stalen enkele dagen uit te lenen. Op die manier kan u de stof uittesten met de juiste lichtinval, in de omgeving waar deze terecht zou komen.

 

Kan ik stalen bestellen?

Ja, we kunnen ook stalen bestellen op aanvraag.

 

Waar komt Leda 41 langs?

Ons team verplaatst zich over heel België. Ook aan de Belgische kust zijn we geregeld te vinden. We proberen steeds onze bezoeken zo efficiënt mogelijk te groeperen.

 

Mijn stof is kapot. Kan deze hersteld worden?

De herstelmogelijkheden variëren naargelang van de situatie. Indien u uw stoffen bij Leda 41 heeft gekocht, mag u ons steeds contacteren zodat wij een passende oplossing kunnen zoeken. Aan de hand van een duidelijke foto, kunnen we u een idee geven van wat er mogelijk is.

 

Hoe onderhoud ik de stoffen?

Voor het onderhoud van onze stoffen, werken we samen met vaste partners. Welke behandeling het meest geschikt is voor uw producten, is afhankelijk van het type stof. Contacteer ons gerust voor meer details.

 

Werken jullie op afspraak?

Ja, onze showroom is open van maandag tot zaterdag. Om drukte te vermijden, raden we aan om op voorhand een afspraak te maken. Op die manier kunnen we tijd voor u vrijmaken en ons zo nodig voorbereiden op uw bezoek.

 

Hebben jullie ook stoffen die warmte werend zijn en geluid dempen?

Ja. We hebben een uitgebreid aanbod aan technische stoffen en speciale voeringen voor allerhande situaties en contexten, zoals geluidsdemping of warmtewering. Kom gerust langs in onze showroom, dan overlopen wij samen met u de mogelijkheden.

Niet gevonden wat je zocht? Wij gaan mee op zoek.
Contacteer ons HIER of BEL ons.
We helpen je graag verder!